Translate

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ- ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΟΥ- ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ  
 Τηλεπάθεια, η ενέργεια με την οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, αλλά και  με τον Θεό.
Την ερμηνεία της λέξεως Τηλεπάθεια, την έχουμε σε γενικές γραμμές, κάπως έτσι στο μυαλό μας.
« Η ικανότητα να επικοινωνεί ο ένας άνθρωπος με τον άλλο ,με την σκέψη»
Κάπως έτσι ,μπορούμε να κατανοήσουμε την κατάσταση «τηλεπάθεια».
Να μπορεί ο ένας άνθρωπος, χωρίς να κάνει χρήση τεχνιτών μέσων, να ενημερώνεται για την κατάσταση κάποιου άλλου, αλλά και να θέτει ερωτήματα και να παίρνει απαντήσεις  από κάποιον άλλο ,που βρίσκεται μακριά του.
Μα…….. η σκέψη είναι ενέργεια.
Που μεταδίδεται.........
 Η σκέψη μπορεί να παράγει ένα γεγονός, να δημιουργήσει μια κατάσταση, να αρρωστήσει έναν άνθρωπο ή να τον θεραπεύσει. Να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο και κάποιον άλλο δυστυχή.
Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει αδύνατον να συμβεί στον σημερινό άνθρωπο.
Η φαντασία του δεν του το επιτρέπει. Και εκεί κλείνει το κύκλωμα. Η φαντασία το όρισε ως αδύνατον και τέλος .
Ο άνθρωπος το αποδέχεται ως αδύνατον, και πέρα από τους φυσικούς νόμους που ο ίδιος ο άνθρωπος έχει ανακαλύψει, πιστεύοντας ότι αυτοί είναι όλοι και όλοι οι φυσικοί νόμοι  που θέσπισε ο Θεός……………….. και τέλος.
Την ίδια όμως στιγμή, γνωρίζει πολύ καλά ,ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει σε λειτουργία ,στην καλύτερη περίπτωση το 20 % των δυνατοτήτων του.
Αλλά αυτό το παραβλέπει ο άνθρωπος και δεν αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο στην αντίληψή του, για να κατανοήσει και να δεχτεί περισσότερα πράγματα, που πιθανόν να μπορούσαν να λειτουργήσουν στο υπόλοιπο 80%.
Το αποδέχεται ως αδύνατον ,να μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος με κάποιον άλλο ,χωρίς την χρήση τεχνιτών βοηθημάτων, όταν υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.
Και την ίδια στιγμή ,ή λίγο αργότερα, απευθύνει την προσευχή του στον Θεό, ή στην Παναγία μας και τον Χριστό μας ή σε κάποιον Άγιο, ζητώντας ή ευχαριστώντας τους, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΜΕΣΩΝ.
Αυτό το ονομάζει προσευχή.
Και ελπίζει ή είναι σίγουρος ,ότι η προσευχή του θα ακουστεί.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκεί η φαντασία του δεν φέρνει αντιρρήσεις. Η πίστη του σκεπάζει την λογική της φαντασίας, και η προσευχή φτάνει στον ουρανό.!!!!!!!! Τηλεπαθητικά.!!!!!!!!!!
Κλέβω και χρησιμοποιώ την λέξη «τηλεπαθητικά», με την έννοια ότι δεν μεσολάβησαν τεχνητά μέσα ή καλώδια ,για να φτάσει η προσευχή μας στους ουρανούς. Η προσευχή δεν είναι τρόπος μεταφοράς, των σκέψεων μας ή της θελήσεως μας.
Είναι ας πούμε ,η ευχή που ζητάμε ή ή ευχαριστία που απευθύνουμε προς τους ουρανούς.
Ο τρόπος που μεταφέρεται η προσευχή μας, είναι άλλο θέμα.
Εδώ είναι που κλέβω την λέξη τηλεπάθεια , για να αρχίσω να μεταφέρω ποιο εύκολα ,αυτά που θέλω να μεταφέρω στην αντίληψη σας. Για να γίνουν εύκολα αντιληπτά.
Τηλεπάθεια λοιπόν.!!!!!!!!!!!
 Κάτι που η φαντασία μας το αρνείται, αλλά η καθημερινότητα μας το επιβεβαιώνει καθημερινά μέσω της προσευχής.. Υπάρχει.
Και πάντα υπήρχε .!!!!!!!!!!
Πολλές φορές μας έχει τύχει να σκεπτόμαστε ,ή να μιλάμε για έναν γνωστό μας ,και την στιγμή εκείνη να μας πάρει τηλέφωνο. Το πολύ πολύ να του πούμε, χίλια χρόνια θα ζήσεις, τώρα σε σκεπτόμουν. Και το θέμα θα μείνει εκεί.
Μόλις βιώσαμε την τηλεπάθεια, αλλά αντί να πανηγυρίσουμε για την ανακάλυψη μας και να της δώσουμε μεγαλύτερη σημασία , το αφήσαμε και πέρασε, σαν κάτι το φυσικό.
Κάτι το φυσικό που όμως η φαντασία μας, μας λέει ότι δεν υπάρχει.!!!!!!!!!!!!!!!
Πολλές φορές θα πούμε διαβάζοντας κάποια σημάδια στον εαυτό μας, Να δεις που κάποιος με μελετάει.
Και πολλές φορές σε μια παρέα, κάποιος θα μας προσφέρει, {ας πούμε} ένα ποτήρι νερό ή κάτι άλλο που μπορεί να χρειαζόμαστε και σκεπτόμασταν , χωρίς να προλάβουμε να το ζητήσουμε. 
Θα πούμε απλά, διάβασες την σκέψη μου. 
Και πάλι παρουσιάστηκε η τηλεπάθεια εμπρός μας, αλλά και πάλι η φαντασία μας την σκεπάζει ως μη υπαρκτή.
Και ένα σωρό άλλα παραδείγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας, που καταδεικνύουν ότι μπορούν δύο άνθρωποι να έχουν επικοινωνία, χωρίς την μεσολάβηση τεχνιτών μέσων. 
Μην πάμε μακριά. Λίγο η πολύ όλοι έχουμε ακούσει ή  γνωρίζουμε την διορατικότητα κάποιων Αγίων της εκκλησίας μας ή ακόμα και χαρισματικών γερόντων που βρίσκονται εν ζωή.
Πνευματικά, χωρίς την μεσολάβηση  τεχνιτών μέσων ,ακούνε την ψυχή μας που τους μιλάει. 
Πολλοί έχουν βιώσει την εμπειρία αυτή, αλλά και το γεγονός να τους τηλεφωνεί ο πνευματικός τους ,και να τους συμβουλεύει για πράγματα που πριν από λίγο είχαν έντονα στο μυαλό τους σαν απορίες ή προβλήματα.
Θα μου πείτε, αφού τους τηλεφωνεί ο πνευματικός τους ,τότε τι σόι   τηλεπάθεια είναι αυτή.;
Ναι παιδιά μου. Τηλεπάθεια είναι. Όχι όμως ολοκληρωμένη. 
Το ακουστικό του πνευματικού ανθρώπου λειτουργεί μια χαρά. Άκουσε το κάλεσμα μας. Τις σκέψεις μας.
Το δικό μας ακουστικό είναι χαλασμένο και δεν ακούμε. 
Για αυτό πρέπει να τηλεφωνήσει. 
Αν το ακουστικό μας ήταν καλό, δεν θα χρειαζόταν.
Έχω πει πολλές φορές. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.!!!!!!!!!!
Μην ξεγελιόμαστε από το φυσικό μας σώμα, ή τα πράγματα που βλέπουμε τρισδιάστατα γύρω μας. Αυτά που αγγίζουμε, γευόμαστε, βλέπουμε και ζούμε ανάμεσα τους. 
Όλα αυτά υπάρχουν επειδή υπάρχει η ενέργεια της ΣΥΝΟΧΗΣ να κρατά ενωμένα τα κύτταρα της ύλης, και ενωμένα το ένα με το άλλο να μας παρουσιάζονται σαν ενιαία μορφή.
Αν αφαιρεθεί αυτή η ενέργεια ξαφνικά από την ύλη, όλα θα καταρρεύσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. 
Όλα θα γίνουν ξαφνικά….. ένα τίποτα. 
Όλος ο πλανήτης εξαϋλώθηκε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού λοιπόν όλα είναι ενέργεια, και αφού η ενέργεια δεν έχει όρια , είναι παντού σκορπισμένη στο σύμπαν, διαπερνά το ίδιο εύκολα το δικό μας σώμα, αλλά και όλα τα άλλα σώματα και πράγματα, και αφού όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι και υπάρχουμε από την ίδια ενέργεια, τότε……….. 
ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- 
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ- 
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!
 Αυτό το νόημα έχει η φράση Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ. Είμαστε μέρος της ενέργειας του ,και κατά συνέπεια ανά πάσα στιγμή ξέρει τι μας συμβαίνει.
 Έτσι επικοινωνούμε μαζί του. Και έτσι εξηγείτε και μεταφράζεται και γίνεται αντιληπτή ή αρχή της ύπαρξης ,αυτού που λέμε  τηλεπάθεια. Είμαστε όλοι ενωμένοι με την ίδια ενέργεια. 
Όλοι επικοινωνούμε μεταξύ μας. 
Όλοι θα μπορούσαμε να είμασταν τηλεπαθητικοί.!!!!!!!!!!!
Ο λόγος που δεν βιώνουμε την θεωρεία μου αυτή στην πράξη ,είναι γιατί και όλοι μας είμαστε {ας μου συγχωρήσετε την έκφραση} κουφοί. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει……………. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Και πάμε στις εξαιρέσεις λοιπόν. Γιατί κάποιοι άνθρωποι να είναι τηλεπαθητικοί και κάποιοι άλλοι όχι;.
Αφού όλοι είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια ενέργεια και επικοινωνούμε; Απάντησα ότι είμαστε κουφοί. Για αυτό.
{Όπου ακούγεται η λέξη κουφοί ,ας μεταφράζουμε με την λέξη  δυσαρμονικοί}
Και τι εννοώ. Όλο το σύμπαν είπαμε αποτελείται από την ίδια ενέργεια. Και όλοι μας είμαστε μέρος αυτής της ενέργειας. Τότε; Τι μας εμποδίζει να επικοινωνούμε πνευματικά;
Χμ.!!! Εδώ είναι που θα πρέπει να ρωτήσουμε και κάτι άλλο. Τι είναι αυτό που συγκρατεί το σύμπαν σε απόλυτη ισορροπία;
Τι είναι αυτό που και εμείς οι ίδιοι εισπράττουμε ,όταν κοιτάμε το βράδυ τον ουρανό;
Τι αισθανόμαστε ότι επικρατεί εκεί έξω;

ΑΡΜΟΝΙΑ!!!!!

Τι είναι αυτό που έχουμε πάθει εμείς οι άνθρωποι; Τι είναι αυτό που έχει σκεπάσει τον δικό μας πλανήτη σαν αόρατο δίχτυ; Τι είναι αυτό που καθημερινά εισπράττουμε στην ζωή μας; Τι είναι αυτό που καθημερινά επιφέρουμε στην ζωή μας;

ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ !!!!!!

Μια δυσαρμονία που απορρέει και δημιουργείται από τον φόβο και τον τρόμο μέσα στον οποίο ζούμε, μια δυσαρμονία που εμφανίζεται σαν αποτέλεσμα των ταπεινών, γελοίων, βρώμικων, ποταπών σκέψεων και πράξεων μας.
Κάθε ημέρα ασκούμαστε με μεγάλη επιτυχία στην προδοσία, στο ψέμα, στον πορνεία, στον εξευτελισμό του ανθρώπινου σώματος και την εξαθλίωση της ποιότητας της ψυχής μας, της αξιοπρέπειας μας, της τιμής μας , αιχμάλωτοι των σαρκικών επιθυμιών, εκφραστές της κενοδοξίας, και κάθε άλλου μικροπρεπούς στόχου μας.
Να φάμε τον άλλο, να ζήσουμε εμείς. Κάθε ημέρα να μαγαρίζουμε με μεγάλη επιτυχία αυτήν την ενέργεια που μας συνδέει με τον Θεό, με τον Δημιουργό των πάντων, αυτήν την ενέργεια που μας συνδέει με το σύμπαν, αλλά και μεταξύ μας.!!!!!!!!!!!
Και κάθε μέρα να εξοστρακιζόμαστε από αυτήν μακριά.
Ποια τηλεπάθεια και πράσινα άλογα;
Ούτε με τα συμβατά τηλέφωνα δεν μπορούμε πια να επικοινωνήσουμε. Άλλα λέει ο ένας ,άλλα καταλαβαίνει ο άλλος.  Πόσον μάλλον να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά. Γιατί ή τηλεπάθεια για να λειτουργήσει παιδιά μου, θέλει την εναρμόνιση μας με την ενέργεια του Δημιουργού μας. Του Θεού. 
Την μεταξύ μας εναρμόνιση  και συντονισμό ,στις ίδιες συχνότητες όπου επικρατεί αρμονία και συγκρατούν το σύμπαν.
Που όμως εμείς, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά  για να αποσυντονιστούμε  από αυτές τις συχνότητες ,και πεισματικά παραμένουμε κουφοί και απομονωμένοι ,από την κάθε είδους επικοινωνία. Τηλεπαθητική ή μη.
Για αυτό οι εξαιρέσεις που ανέφερα πριν, εμφανίζονται μόνο σε ανθρώπους που έχουν κάνει την πνευματική υπέρβαση και έχουν ανέβει σε άλλο επίπεδο γνώσης, σοφίας και ψυχικής ποιότητος.
 Έχουν ανέβει και συντονιστεί στις συχνότητες της αρμονίας του σύμπαντος.
Τα ταπεινά δεν τους αγγίζουν. Λύσανε τις άγκυρες ,που τους κρατούσαν δεμένους με αυτές.
Εδώ ,μιας και ανέφερα τις άγκυρες, που στέλνουν τον λογισμό μου σε βάρκες, καράβια κ.λ.π. θα βρω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ένα μικρό παράδειγμα ,για να σας βοηθήσω να καταλάβετε, πως διακόπτεται η επικοινωνία μας με την ενέργεια του Θεού ,από τις πράξεις μας. Πως εκφράζεται η δυσαρμονία.
Αν γεμίσουμε μια λεκάνη με νερό, όταν θα κατακάτσει και ηρεμίσει η επιφάνεια, θα έχουμε μια αίσθηση απόλυτης γαλήνης στην επιφάνεια του νερού. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι όλο το νερό, είναι μια ενιαία έκφραση και γίνεται κατανοητό πως είναι μια ενότητα ενέργειας που έχει άμεση επικοινωνία μεταξύ της. 
Αν τώρα βάλουμε σε αυτήν την γαλήνια επιφάνεια ένα μικρό πλαστικό καραβάκι ,τι θα γίνει;
Γύρω γύρω από το καραβάκι θα υπάρχει νερό, αλλά το καραβάκι θα εμποδίζει με την παρουσία του , το νερό να περάσει από μέσα του.
Το νερό θα παρακάμψει το καραβάκι ,αφού δεν μπορεί να περάσει από μέσα του ,και θα συνεχίσει να είναι ενωμένο, αλλά το καραβάκι δεν μπορεί να γίνει ποτέ νερό ,για να ενωθεί με το υπόλοιπο νερό της λεκάνης.
Έτσι γίνεται και όταν ο άνθρωπος χάσει την εναρμόνιση του με την ενέργεια του Θεού. Γίνεται ένα καραβάκι ,όπου η ενέργεια αυτή δεν τον διαπερνά.
Μπορεί όμως ένα καραβάκι να γίνει νερό; 
Η φαντασία μας λέει Όχι.
Εγώ λέω Ναι.!!!!!!
Αφού όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια ενέργεια ,με διαφορετικό βαθμό όμως συνοχής και σύνθεσης των κυττάρων μας ,όλα γίνονται.
Θεωρώ αυτήν την ομιλία μου ,σαν την έναρξη μιας ακόμη αποστολής που παίρνω από τον Θεό και πρέπει να φέρω σε πέρας για το καλό των ανθρώπων ,προς δόξα Κυρίου.
Θα αφιερώσω όλον τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής μου, σε μαθήματα, σεμινάρια  και διαλέξεις, για να σας εξηγήσω το πώς.
Πώς να μπορεί ο κάθε ένας από εμάς ,να γίνει τηλεπαθητικός, να εναρμονιστεί δηλαδή με την αρμονία του σύμπαντος, να εναρμονιστεί με την αγάπη και την ενέργεια του Θεού στον ουρανό ,αλλά και τις εδώ στην Γή φυσικές δυνάμεις ,με σκοπό να ενωθεί ο κάθε ένας από εμάς με τον διπλανό του σαν μία ψυχή ,και μία ενέργεια.  .!!!!!!!!!!!
Να γίνει εκλεκτός.!!!!!!!!!
Θα αφιερώσω όλον τον υπόλοιπο χρόνο μου, για να σας ανεβάσω στους ουρανούς, από το δικό μου μονοπάτι.  
Αυτό που φωτίζεται από το ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ. 
Την αγάπη δηλαδή και την αλήθεια του Κ.Η. Ιησού Χριστού.
Μιλώντας σας όμως με την δική μου γλώσσα.
Αναμένετε εξελίξεις και ενημέρωση. Τηλεπαθητικά και μη .!!!!!!!!
Καλή ένωση αδέλφια μου εδώ ,αλλά και στον ουρανό.
Να είστε ευλογημένοι.

Πατήρ Ιωάννης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου